LIVE: Debatt i asylpolitik mellan Ann Heberlein och Per Gahrton

- in Nyheter

I kväll har Lunds universitets Politiska och Ekonomiska Förening (LUPEF) bjudit in till debatt i ämnet asylpolitik. Debattörer är Ann Heberlein och Per Gahrton. Kvällens moderator är Sara Kalm, docent i statsvetenskap vid Lunds universitet, som forskar om internationell migration. 

Ann Heberlein är har doktorerat i etik vid Lunds universitet. 2017 meddelade Ann Heberlein att hon säger upp sig från universitetet och kommer kandidera för Moderaterna i årets val.

Per Gahrton doktorerade i sociologi vid Lunds universitet och var en av initiativtagarna till Miljöpartiet, som han senare kom att bli språkrör för. Han har suttit som EU-parlamentariker för Miljöpartiet och 2018 kandiderar även Gahrton till riksdagen.

Live Blog Ann Heberlein möter Per Garhon i debatt om asylpolitik