Gäster tillåts på Parentesen under Valborg

- in Nyheter

Förra veckan meddelade AF Bostäder att Parentesen skulle spärras av i fyra dagar över valborgshelgen. Boende skulle inte få bjuda hem några besökare under dessa dagar. Detta väckte stor kritik och nu backar AF Bostäder – boende får rätt till två besökare var.

2014 fick AF Bostäder nog av valborgsfirandet på studentbostadsområdet Parentesen i Lund och har sedan dess valt att spärra av området under Siste april. Förra veckan kunde Lundagård rapportera om chockbeskedet att området detta år skulle spärras av i fyra dagar i stället för en samt att boende inte skulle få bjuda hem gäster vilket de fått tidigare år.

Många var kritiska mot beslutet och på ett möte med de boende under torsdagseftermiddagen meddelade AF Bostäder att man backar något. Sydsvenskan rapporterade i går att boende nu, likt föregående år, tillåts två gäster var.

Läs mer

Parentesen avspärrat fyra dagar under Valborg