Den första ölen

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Idag har jag varit på VarGladSpexarnas välkomstträff i AF-borgen! Det var mycket lyckat och nu känner jag mig återigen som en syerist!

Spex är ett mycket bra sätt att komma in i lundagemenskapen om man är alldeles ensam i stora Lund! Jag tror det är viktigt att man inte bara fokuserar på studierna utan göra något som är så långt ifrån långtråkiga föreläsningar och skabbiga labbsalar som man kan komma. Man måste tänka på att livet är det som man lever NU, och inte när studierna är avklarade! Ha kul medans du kan liksom :)! Och let´s face it; är du i Lund SKA du spexa!

Visst nu har jag kanske ett litet försprång, men förra terminen var jag också alldeles ensam och vilsen ända tills en spexare tog sig an mig och introducerade mig för vad som skulle komma att bli inte bara min fritidssysselsättning, utan hela min umgängeskrets!

Efter träffen där det värvades ett rekordantal (?) nya spexare var vi ett gäng som avslutade kvällen med en (två, tre?) öl på Kulturen. Varför inte på nation, säger ni?! Helt enkelt för att det är så nära till Kulturen och ibland måste man prioritera sällskapet framför pengarna! Och därmed var terminens första öl avklarad, och ni kan tro den smakade gött!