Woodstock och FLYing!

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Nu är det dags för en ny vecka av händelser, även om det känns som om nollningen avtar lite i tempo. Det är dock lång tid kvar. Fram till den 3:e oktober. Helgen var fylld av aktiviteter. Såväl Woodstockfestivalen som FLYing i Helsingborg. Känns som om jag varit här i flera år, även om det bara gått två veckor. Fler bilder under bildspel!

JAAAA! Det är lördag och dags för Woodstockfestivalen. Tom som vanligt tidigt på plats och det dröjer inte länge förrän det fylls på med folk och banden börjar spela. Ett härligt arrangemang som jag tror många underskattade. Riktigt roligt att vara med om så många nya saker de första veckorna och Woostock var verkligen det jag uppskattat mest hittills. jag tog en tidig natt, mest för att jag var rätt sliten efter en hel veckas fest och jag var hemma innan ett och kunde i godan ro ladda inför FLYing. Ännu en stjärna i kanten för Föset och deras engagemang i nollningen.

Espresso House i Lund finns, i likhet med ej fullt fungerande bankomater, överallt. Ett härligt utbud av dryck, i form av kaffe och te, och olika sorters lättare mat. Ett bra alternativ på lunchen om du orkar dig ner till centrum. Det gör inget om du inte hittar i Lund för du snubblar inom de närmaste minutrarna in på ett Espresso House, oavsett om du haft det för avsikt eller ej. En macka, varm panini eller bara te och scones och din lunch är räddad. Espresso House hör till ett av de dyrare alternativen men med deras Coffe Card kommer man undan med 20 procents take away rabatt. Trevlig personal har de också, stort plus för det! En 4,5 och det är bara det att jag inte orkar mig ner till centrum på lunchen som de går miste om en 5:a. De får väl öppna ett på LTH med i sådana fall.

FLYing i Helsingborg gjorde många F-sekare hesa under söndagen men det var en härlig stämning i Norra Hamnen. Välbesökt och det väldigt många förbipasserande som stannade till ett tag för att få se de små sektionsbyggena ta sig ett dopp i hamnbassängen. Bussresa från kårhuset a la Reiseleiter och det var fullt ös från första början. Detta följdes upp med parad genom centrala Helsingborg och det är så himla skönt att reta upp bilisterna som tvingas stanna i flera långa minuter för att släppa fram en stor skara sjungande LTHare. Väl framme väntade rampen på de tappra och dödsföraktande piloterna och det lockade fram hejarramsor ur de mest tystlåtna studenterna. Med en lagom raspig whiskeyröst lämnade jag FLYing en stund tidigare för något minst lika viktigt. Pizzabakning med Caroline!

En härlig helg har det varit och jag hinner inte tänka efter så mycket, allting går i ett. För första gången tog jag mig igår i kragen och satte mig för att plugga i några timmar på biblioteket i studiecentrum på LTH. Ska ta det bra mycket lugnare denna veckan och dra ut lite mer på timmarna så att man kan få en normal dygnsuppfattning. Nollning är inget för amatörer och är man en sådan så är man det inte länge till. Skulle vilja ha en repris på allt som hänt den senaste tiden, men så kom jag ju på att det bara är till att läsa min egen blogg. Nu är jag på banan igen! Ta hand om dig! Mvh Tom

C!

Tom Larsson