100 höjdare!

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: En av dem finns i Lund, och NEJ- det är inte jag-vet-vem-som-sköt-Palme-mannen!

Jag trivs trots allt ganska bra på min utbildning nu, mycket tack vare de fantastiska föreläsarna/ lärarna vi har! En av dem heter Jonas Åkerman och påminner ganska starkt om Indiana Jones i en mysfabrorförpackning! Han haltar till och med, precis som att han har minsann sprungit ifrån vilda urbefolkningar i jakten på den perfekta berggrunden, eller något…! Han har varit överallt i världen, från Namibia till Grönland, kort och gott- en riktigt hyvens kille! Att han i varannan mening refererar till något som “skit” och att när han kommit ifrån huvudämnet slänger ur sig ett “skit i det” gör ju bara denna människa bara ännu med underbar!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.