Praktikdag

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Ljuset i slutet av tunneln. Det bästa hittills.

I tisdags så var jag på vårdcentralen i Höör. Det var hur kul som helst! Jag fick vara med på allt och jag fick en vit rock. Hehe. Fantastiskt. I början var jag lite besviken över att bli placerad på vårdcentral medans andra fick vara på ”roligare” ställen på sjukhusen i Lund och Malmö. Men på gruppdisskussionen i onsdags så var det tydligen jag som hade haft tur. Vissa hade fått gå bredvid läkare som bara var temporära och inte visste så mycket om patienterna och vissa hade knappt fått ha någon patientkontakt alls. Men jag hade iallafall jättekul. Full fart hela tiden och jag fick träffa en massa olika patienter. Unga, gamla och mitt i mellan.

Gruppdisskussionen dagen efter var dock ingen hit. Det var ju roligt att prata med mina gruppkompisar men när det ska vara en handledare med och man ska göra en massa ”övningar” eller vad man ska kalla det. Typ, man berättar vad man har gjort två och två och sedan återberättar kompisens upplevelser för resten av gruppen. Usch, det blir ju bara krystat. Vem kommer på såna saker egentligen? Trams.

Imorgon så har vi sista PBL-mötet med vår nuvarande grupp, sen är det ny kurs och ny grupp. Känns lite vemodigt faktiskt.

Frida

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.