Nu är det över

- in Nyheter
@Lundagård

Separation är jobbigt. Men jag tror det blir bra när jag kommer ut på andra sidan.

Mitt och Mathias förhållande.

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Den senaste veckan har varit en riktig skitvecka med min katt som avlivades och sen beslut om separation. Vi är överens jag och Mathias. Vi är sams och allt känns bra på så sätt.

Jag tog ledigt ifrån skolan förra veckan. Jag behövde det. Nu måste jag jobba ordentligt för att hinna med. Jag har så mycket annat att tänka på. Jag ska köpa en lägenhet. Pappan ska vara borgensman. Det innebär att jag måste fixa ett lånelöfte. Helst så snart som möjligt. Jag kan naturligtvis bo kvar så länge som behövs men nu när beslutet är fattat så vill jag flytta. Jag måste säga upp min del av kontraktet, en sk partiell uppsägning. Jag måste göra mig av med bilen, dock inte innan jag har flyttat, det känns som en bra idé att ha bil när man ska flytta. Jag måste köpa massa nya grejer. Micro, dammsugare och dylikt. Jag måste till tandläkaren. Jag råkade peta loss en fyllning och nu ilar det. Jag måste till doktorn och reda ut mitt höga blodtryck och annat. Ångest. Dela upp hemmet.

Men kl åtta nu på morgonen är det PBL. Då måste man vara fokuserad. Och det ska jag vara. Basta.

Nu ska jag kanske sova någon timme.

Over and out.

Frida