Julkalendern: 20 december

- in Julkalender
@Lundagård

Studentvärlden är ingenting utan de personer som sliter och släpar för att få allt att gå runt.

Varje dag ända fram till julafton ger Lundagård dig en intervju med en ny profil.

Bakom tjugonde luckan finns Studentaftonutskottets förman Lisa Blomqvist, som har arrangerat fem aftnar i AF-borgen under hösten.

Vilken är din favoritafton?

– Alla har varit väldigt intressanta. Men min favorit är nog Anitra Steen. Det var väldigt spännande att höra om hennes yrkesliv, jag visste inte så mycket om det innan. Inför våren har vi mycket på gång, men jag vill inte avslöja några detaljer. Men det kommer bli en bra termin.

Vad kommer du att minnas starkast från 2010?

– Denna höst var min första termin som förman, och jag kommer minnas alla roliga aftnar. Men jag kommer också minnas Akademiska föreningens 180-årsfirande. Det var så roligt att få visa upp vad vi har gjort och vad vi gör i de utställningar som vi har haft.

Hur ska du fira jul?

– Med familj och släkt hos mormor som bor utanför Skövde. Vi brukar vara omkring 30 personer, så det är full rulle.

Vilken är din favoritlåt just nu?

Stad i ljus med Tommy Körberg har gått het på expeditionen på sistone. Den är stämningsfull.

Vilket är ditt favoritklipp på Youtube?

– Jag gillar klassiker, som till exempel Double rainbow. Det är väldigt roligt.