Her love don't cost a thing

- in Nyheter

Jag har hört någonstans att om man fyller år så ska man lägga upp bilder på sin tårta på en blogg. Vem är jag att säga emot slumpmässigt utvald information i min hjärna. Jag bifogar härmed två bilder på en Sachertårta och en bild på en födelsedagspresent.

Haha, ja. Vad kan jag säga. Jag har behövt en bra ryggsäck (den fick gärna vara snygg också) i evigheter nu. Ryggsäcken sitter dessutom på en IKEA-möbel. Strömmar är till för att följas. (Eller så är väskan helt enkelt dunderbra.)

Det regnar idag. Trots det låter jag mitt kort på Gerdahallen mögla ifred och tar nu en lång promenad. Med ljudbok i öronen, så klart.

Inlägget blev visst lite meningslöst. Här kommer en bild på mig och Jennifer Lopez, som jag delade min förra födelsedag med. Som synes hade vi det ganska trevligt.