Nollebrev

- in Novischbloggen

Jag har fått ett nollningsbrev från ”Sexmästeriet”. Innan jag såg att det var ett brev angånde nollningen  på utbildningen jag ska starta i höst fattade jag ingenting. Sexmästeriet? Vad är det? Vad vill de mig? Lära mig något om sex?

Sen såg jag att det var något om nollning. Hm, okej…Jag ska nog inte vara med. Småbarnsmamma nästan fyrtio springer omkring utklädd och super. Ja var man inte sedd som patetisk innan så lär man väl bli sedd som det då. Jag dömer ingen, nejdå nejdå, men jag själv tänker inte utsätta mig för allmänhetens spe, nej min sju. Nej jag ska komma trött till föreläsningarna, inte för att jag har festat med mina superroliga unga skolkamrater hela natten lång utan för att jag har torkat bebisspyor halva natten, och cyklat som en galning iklädd säker cykelhjälm och lämnat av ungen på dagis innan jag kastar mig på tåget i sista sekund.

Med lite överseende leende ska jag sedan lyssna, till synes ointresserad, på mina kamraters eskapader och ingen, absolut INGEN ska få veta att jag längst inne tänker att Fan! Jag vill OCKSÅ!