Sommaren sista dag

- in Nyheter

20130901-202741.jpg20130901-202750.jpg

Gårdagen bjöd på en ordentlig skiva med 60val-gänget. Vi byggde ett brutalstort tält på gräsmattan utanför mig, lekte lekar, åt och dansade hela natten. Superlyckat. Och idag tror jag bestämt måste ha varit sommarens sista dag.

Det var som att sommaren övergick i höst på ett ögonblick. Jag och Johanna låg utsträckta på gräsmattan efter någon timmes tältrivande och blundade upp mot solen. Så försvann den plötsligt bakom molnen och tog med sig alla färger och vartenda litet uns av värme. Sedan dess har vi låtit större delen av dagen passera nerkrupna under täcket i min säng. Vi har läst senaste numret av Lundagård och lyssnat på höstregnets ursinniga smattrande mot fönsterrutan. Kalla tår och bultande trötta ben. Söndagsstillestånd.

Själv försöker jag att ladda upp inför terminens första skolvecka. Det kommer att bli en maratonvecka som heter duga. Skola från 8 eller 9 till 16 varje dag, alkoholcertifieringsutbildning mellan 16 och 21.30 måndag och tisdag. Möten och andra grejer. Försöker att inte låtsas om känslan i bröstet, distraherar mig genom att göra matlådor. Två att ta med till varje dag, kommer inte att hinna hem mellan skola och kvällsaktiviteter. Lugnet före stormen.

Ta hand om er! Puss

translation2 Yesterday’s kick off with the 60val crew was awesome. We build a huge tent on the backside of my house, played games, ate and danced the whole night. And today I believe must have been the last day of summer. It seems like it  turned into fall just like that, so quickly. Me and Johanna stretched out in the grass after an hour or so of cleaning after the party, warming our tired bodies in the sun, when it suddenly disappeared behind the clouds and took all the colors and warmth in the world with it.

After that we spent most of the day under in my bed all snuggled up under the blanket listening to the steady patter of autumn rain on the window. I’m trying not to think about the week lying ahead of us. School from eight or nine in the morning to four each day, alcohol certification from four to half past nine, meetings and other kinds of stuff. The lull before the storm. Take care everyone! Love