Om mina otroliga erfarenheter och exemplariska kunskaper eller konsten att skriva ett CV

- in Nyheter

Det där med att skriva CV och personligt brev börjar sätta sig nu efter min femte-någonting jobbansökan. Var har jag sökt någonstans? Jag har lämnat på ICA, förstås, i två olika butiker. Jag har ju extrajobbat på ICA hemma i Kristianstad i fyra år – det hade inte varit några konstigheter som helst att börja där. Det hade varit riktigt trevligt faktiskt, även om det kanske är mycket begärt att ett ställe ska ha lika härligt stämning som Kvantum i Kristianstad.

Jag har också sökt som cykelbrevbärare! Hur fint hade inte det varit? Cykla, få bra träning och vara utomhus, börja tidigt och få speeda på tempot själv. Och med lite tur kanske du får ha P3 i hörlurarna. Dessutom söker jag på två mer studentiga ställen – AF Service (som lokalvärd i AF-borgen, garderobspersonal mm) och i Café Athén. Det hade varit fantastiskt ju, jag som har så svårt för att slitas från borgen ändå!

Mitt i allt det här dessutom personligt brev till Beckmans. Jag är så trött på att prata om mig själv och vad jag kan och vill och är bra på att jag snart får öronsår och inte vet vart jag ska ta vägen!

Och så har klockan blivit över midnatt igen och jag har varken diskat, hämtat tvätten eller läst färdigt allt inför seminariet i morgon. Det skriver jag förstås inte i CV:t… 🙂

Kram!