Karnevalskrysset fortsätter med "Skratt!"

- in Karneval, Kultur & Nöje, Nyheter

Förväntningarna var på topp under tisdagskvällen när det var dags för Lundakarnevalens fjärde uppräkning. Kvällens uppräknare var skrattläkaren Henrik Widegren och han ropade ut det fjärde ordet – Skratt!

Under Lundakarnevalens fjärde uppräkning hade många samlats i god stämning i Café Athen.
– Om man inte vet varför man gör någonting så ska man låta bli, skämtade Henrik Widegren.
– Så därför kommer nu en föreläsning om varför vi skrattar.

Klimax av föreläsningen nåddes när Henrik Widegren visade en film, med varning för slem och snor, där han filmade upp genom sin näsa och in till svalget för att visa hur det ser ut i vår strupe när vi skrattar.

Nästa uppräkning för Futuralkarnevalen kommer ske den 20 februari klockan 14.00.