Vad gjorde du i helgen?

- in Karneval

Ingen hinner göra allt på en Lundakarneval, men alla hinner göra något. Här är ett axplock av deltagare.

IMG_1973
Martin Hagavall, Johanna Nilsson och Minna Romell som jobbar i tältnöjet ”Framtidens Region Skåne”. Vad har ni gjort helgen? – Vi har jobbat i tältet. Vi ger en hint om framtidens vård, säger Martin Hagavall. – Nej, exakt hur vården ser ut, fyller Johanna Nilsson i. – Folk har trott att vi varit den riktiga sjukvården och velat ha hjälp här. Till slut fick vi en skylt om att vi är ett tältnöje av någon ansvarig här. Har ni haft mycket folk? – Ja! Ryktet går att vi är nummer två av alla tältnöjen i antal besökare.
IMG_1904
Hampus och Anton, båda 11 år. Vad har ni gjort idag? –Vi har sprungit på en hinderbana, och sedan åkte vi till månen, fast det var inte månen på riktigt. Vad var roligast? – Det roligaste var kanske månen. Nu ska vi nog springa på vatten med Jesus.
IMG_1921
Maria Hammarling och Fredrik Olsson ska precis besöka tältnöjet FuturEL. Vad har ni gjort idag? – Vi har spanat runt i de olika tältnöjena, och ätit köttfärslimpa, säger Maria. – Tältnöjet Gudtyckligt var jättebra! Det kan vi rekommendera. Nu ska vi ladda batterierna i Futurel.

 

Text och bild: Saga Sandin och Hanna Dahlberg

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Folkhälsan är mer än bara statistik

Det här är en debattartikel. Åsikterna som framförs