Hallå där! Hur känns det att karnevalen är över?

Hundratals karnevalister ägnar måndagen åt att  städa upp efter helgens Lundakarneval. Lundagård kollade av stämningen dagen efter karnevalen.

Karin Gershagen, Kabarén. – Det är jättetråkigt att det är över. Jag har spenderat så otroligt mycket tid med Kabarén sen årsskiftet. – På vår sista föreställning igår satt vi i ledningsgruppen och grät för att det är slut.
Karin Gershagen, Kabarén.
– Det är jättetråkigt att det är över. Jag har spenderat så otroligt mycket tid med Kabarén sen årsskiftet.
– På vår sista föreställning igår satt vi i ledningsgruppen och grät för att det är slut.
Mattias Cerdic, Shoppen. – Det har varit en fantastisk helg. Så otroligt glad stämning och alla besökare har varit så glada.  – Jag är ledsen, men jag har inget specifikt bästa minne. Allt flyter samman nu. Allt har varit så bra.
Mattias Cerdic, Shoppen.
– Det har varit en fantastisk helg. Så otroligt glad stämning och alla besökare har varit så glada.
– Jag är ledsen, men jag har inget specifikt bästa minne. Allt flyter samman nu. Allt har varit så bra.
Ylva Lidin, Krogen – Det är så tråkigt att det är slut när man har jobbat så hårt med det hela våren. Det känns lite tomt. – Att få vara med mitt köksteam och jobba på krog Thyme travel är nog ett av mina bästa minnen från helgen. Och så var det så härligt med alla soltimmarna i lördags. – Nu ska vi städa under måndag och tisdag. Jag jobbar extra och måste plugga, men jag ska vara här och hjälpa till så mycket jag hinner.
Ylva Lidin, Krogen
– Det är så tråkigt att det är slut när man har jobbat så hårt med det hela våren. Det känns lite tomt.
– Att få vara med mitt köksteam och jobba på krog Thyme travel är nog ett av mina bästa minnen från helgen. Och så var det så härligt med alla soltimmarna i lördags.
– Nu ska vi städa under måndag och tisdag. Jag jobbar extra och måste plugga, men jag ska vara här och hjälpa till så mycket jag hinner.
Jonatan Nordqvist, Tältsektionen. – Det är riktigt tråkigt att det är över. Det blir tillbaka till verkligheten, liksom. – Hela lördagen var så otroligt bra. Bra stämning hela dagen och fint väder. – Nu slänger vi skräp från tältet och strax ska någon komma och hämta golvet vi använde i tältet. Imorgon ska tältet rivas.
Jonatan Nordqvist, Tältsektionen.
– Det är riktigt tråkigt att det är över. Det blir tillbaka till verkligheten, liksom.
– Hela lördagen var så otroligt bra. Bra stämning hela dagen och fint väder.
– Nu slänger vi skräp från tältet och strax ska någon komma och hämta golvet vi använde i tältet. Imorgon ska tältet rivas.
Cecilia Lutz, Tombolan. – Väldigt trist att karnevalen är över, men det har varit en kul helg. Vi har fått en så bra gemenskap. – Jag hann se några av de stora nöjena under karnevalen. Revyn var jättebra, och Dansen tyckte jag också var jättebra.
Cecilia Lutz, Tombolan.
– Väldigt trist att karnevalen är över, men det har varit en kul helg. Vi har fått en så bra gemenskap.
– Jag hann se några av de stora nöjena under karnevalen. Revyn var jättebra, och Dansen tyckte jag också var jättebra.

 

Text: Carl-Johan Kullving
Foto: Jonas Jacobson