Q: kewin Erichsen (HB)

- in Q

Avgående studentlundskoordinator. Sjölundare med många kvaliteter som tyvärr har svårt för ordet roddklubb. Ett snarlikt smil från bild till bild gör halvdansken till en av Lunds mest tidlösa posörer. Att han köpte konsertbiljetter i samband med minneslucka hindrade måhända inte från att minnas konserten. Deltog i episk Tour de torna. Gammal PR-chef som trots känsla för de publika relationerna ändå har ett par relativt harmlösa skelett i garderoben, såsom buset med björnens urkund. Frågetecken finns även kring dennes relationsstatus, då vissa bara hört talas om Den Stora Utvalda, men inget möte ännu ägt rum. Elektro Erichsen drar nu vidare. Finner han sig snart tillrätta i reklamen? En Willys’ egen Stig?

Qkvad:

Man har sett så mycket:
Tour de Chambre,
cola, margarin och bearnaise. 

En stor stad – och koordinatorn tar ner
student efter student, skapar
ännu en rad
i denna kunskapsparad.

Vid magnoliorna landar vi,
kanske i Sjölunds Balsjevik?
Lund bockar.
Tackar av ännu en chef. 

Illustration: Tove Swartling-Eriksson
Illustration: Tove Swartling-Eriksson

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Lata dig, en revolution i det lilla

Stanna upp. Unna dig att njuta av eftermiddagssolen