Internationella talanger uppträder på Kristianstads nation

- in Nyheter

Ikväll anordnar ESN (Erasmus student network) ett “open mic night”- event på Kristianstads nation. Alla som vill får gå upp på scenen för att visa upp sina talanger. De som hittills anmält sig kommer att framföra sångnummer och en person kommer även att uppträda med ”stand up”.

Caroline Krijnen är ansvarig för evenemanget. Hon kommer ursprungligen från Nederländerna men läser nu en master i Applied cultural analysis vid Lunds universitet.
– När jag kom hit till Sverige blev jag förvånad över att liknande evenemang inte fanns här i Lund. Kanske är det för att ni har spex istället, men jag bestämde mig då för att börja arrangera open mic, säger Caroline Krijnen.

Evenemanget är öppet för alla medlemmar i Studentlund och kommer att pågå hela kvällen med start klockan 19.00. Inträdet är gratis och det kommer finnas möjlighet att köpa öl och annan dryck. Caroline Krijnen vittnar själv om att evenemanget förenar folk genom deras intressen.
– Förra gången som vi hade en open mic i Lund träffade jag några andra personer där som också uppträdde. Idag har vi ett band som repar tillsammans varje vecka och vi ska även uppträda ikväll, säger Caroline Krijnen. 

_________________________________________________________________________________________________________________

ESN( Erasmus student network)
ESN är en studentförening som ordnar evenemang och resor för utbytesstudenter i Lund. Även svenska studenter kan bli aktiva eller delta på deras evenemang. Enklaste sättet att följa dem är via deras Facebook-sida.