Nollan är inte bara en nolla!

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Den är människa också. Ta hand om dig själv och människor runt omkring. Jag skulle ändå vilja efterlysa lite mer nolle-engagemang, men det är sådant som säkert kommer efterhand. Högt tempo, jadå, och mer blir det!

Man måste ta sig tid till andra saker. Människor man håller av och det är vad jag gör ikväll. Däremot vill jag dock påpeka att det är nollan som gör nollningen, då det bara blir vad man gör det till. Jag tycker att vi alla nollor på LTH ger dem en riktig omgång de kommande veckorna och visar dem vilka vi är och vart skåpet ska stå.

Utedisco är något alla borde prova på. Många tält på parkeringen bakom Data med barer, grill och lounge där man bara kan sitta och umgås med gladaoch underbara människor med något gott att dricka. Tänk flygplansbarrack fylld med strobes, nollor och faddrar. Lägg till hög musik med rytmer som gör att den mest tondöve och stelbente får svårt att sitta still. Jag kan inte säga att jag var sent hem men går man ut hårt får man sota för det senare. Jag har inte koll på synonymer till ”Fullt ös”, men de hade sannerligen gjort sig väl här.

Ikväll tar jag en paus från högskolelivet och drar mig tillbaka till Helsingborg för att gå ut och käka med min Caroline. Time well spent, twice! Jag får helt enkelt jobba hårdare skriva desto mer imorgon. Ta hand om dig!

Ps. Lägenhetskrisen är löst, lycka till! ds.

Tom Larsson