Gårdagens fyndigheter!

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Fredagen var en bra dag ur samlarsynpunkt! Inget partaj igår, men jag hade sett fram emot lite alkohol ikväll istället. Dessa planerne grusades dock av…

God morgon (?) lördag! Gårdagen var en dag fylld med fyndigheter, men också en förbannad trötthet! Jag vet inte vad det är med mig, men hela denna veckan har jag varit helt slut både fysiskt och psykiskt! Har tvingats hota mig själv med diverse saker bara för att ta mig utan för dörren, åhhhh, alla dessa måsten! Det blev alltså ingen utgång igårkväll, men jag hade seriösa planer på att svepa en vinare ikväll med en vän, men dessa planer grusades imorse då jag fick reda på att det var en tjej kort på jobbet… Usch! Men vad gör man inte för pengarna? Plus att det är ju gratis mat och man får kolla in ett sött brudpar (jobbar som servitris)! Det kunde varit värre, så måste man tänka!

Javisst ja, gårdagen! Efter att ha vandrat runt i den 50- gradiga värmen på hälsningsgillet var jag ändå nöjd med dagens insatts (tros illamående pga alldeles för mycket godis!)! Nu kan jag träna gratis lite här och var (som om det någonsin skulle hända…:)), gå på billig Cirkus Cirkörföreställning och leva på Wasa knäckebrödsmackor i en evighet! Yes, lyckan är gjord!

Snart: jobb…

Nu: sitter och lyssnar på ”Easy” med The Commodores, kanske är en bra låt för själen?