Expedition Robinson á la Lund

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Jag har blivit ”uttagen” att delta i VarGladSpexarnas mini/chefs-kickoff ”Expedition Robinson” imorgon! Denna gången kommer inte ens blod, svett eller tårar att stoppa mig!

Imorgon ska jag, de övriga utskottsansvariga i spexet och den gamla styrelsen + utskottsansvariga på kickoff som den nya spexstyrelsen har ordnat! Mycket folk alltså! Man kan alltså kalla det för en mini- kickoff för ”cheferna” 😉 där den nya styrelsen får en ursäkt att lära sig hur man spenderar pengar på bästa möjliga sätt för att göra galejsugna spexare nöjda!

Vi börjar redan kl 12.30 och vad dagen har i sitt sköte är än så länge mycket hemligt! Har dock fått reda på att det är någotslags Robinsontema där man fått tilldelad en karaktär och att man ska ha med sig en ”personlig sak” som kan vara till nytta på ”ön”, fasen att jag glömde mitt fiskenät hemma ;)! Tror dock att jag kommer ha mer flyt med min karaktär, den och jag delar praktiskt taget personlighet, inombords… (kan inte skriva vad det är för något andra från spexet kan ju läsa och det hela är, som jag nämde ytterst, ytterst hemligt)!

Detta kan ju inte bli annat än perfekt!