Spexkickoff!

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Gårdagens kickoff var fantastisk! Vi drog igång 12.30 vid Kårhuset och fortsatte till sena natten med spexsånger, dans och utmaningar! Måste ge en eloge till denna termins styrelse som ordat så fint med lekar, övningar, sprit… och allt annat man kan önska sig!!!

Robinsonexpeditionen var dock ett kapitel för sig som var mycket… intressant! Min karaktär skulle vara en flummig konstnär/ poet från Gävle, men med själen i den österlenska myllan- lätt utklätt, svårt genomfört! Dock förekom allt från feministiska flator till konservativa generaler. Uppdelade i 2 lag fick vi tilldelade diverse uppdrag som innebar sång, dans, sakletning och uppdragsgenomförande (vi lyckades roa en del folk genom att föreställa 2 av våra manliga lagkamrater till 2 örnar som parade sig uppe på en telefonkiosk!) och andra fantastiskt roliga/dåliga grejer! Det var en rafflande fajt, men i slutändan var det ju inget snack om saken- lag Nord ( mitt lag) vann med stor marginal! Fick även utnyttja min skådespelartalanger (?) lite där på slutet! Hett!Dagen har verkligen fått mig att känna att Lund och framförallt VarGladSpexarna är vart jag hör hemma! Kära spexare- vad skulle jag gjort utan er?!

Lag Nord/Blå. Militärer, feminister, kristna kyrkovaktmästare och idrottsnördar! Inget snack om saken, ni ser ju vilka som är bäst! 

Upprop, stämmningen är förväntansfull när vi väntar på programledaren (Jo)Harald Treutiger. Fantastiskt hur många som går in i sin roll med så stort allvar- I like!

Mitt namn var Troll Slända, livspoet och allmänt…konstig.

Linnea (du får ursäkta, kommer inte ihåg ditt RIKTIGA namn ;)) och hennes karaktär gick hand i hand som en betongkeps!

Teambuilding- laget skulle komma på ett sätt att få plats med samtliga i laget på en rund mini-matta från ikea. Med fantasi klarar man allt!