Heltid?

- in Novischbloggen

Oj, oj, har haft en tung dag med mycket plugg. Det känns som att allt kommer samtidigt på slutet av läsperioden. Det är projektarbete, dugga, redovisningsuppgifter och tenta som ska pluggas på samma gång, samtidigt som föreläsningarna blir allt fler. Visserligen kanske man kunde varit ute i lite bättre tid, men allt kan man inte göra i förväg. Som tur är kommer snart helgen som bjuder på tackfest med Östgöta nation samt jobb på densamma. Det känns jättekul att få lite belöning för det arbete man gjort. Var i veckan även på en manifestation mot CSN och deras korkade bestämmelser som säger att ingenjörer inte studerar heltid. I Verkligheten känns det som att vi tillhör dom som pluggar mest i Lund. Det låter som något som vore simpelt att ändra på, dom vet ju att pluggar heltid fast i annorlunda perioder. Men troligtvis är det väl många beslut som ska tas och papper som ska skrivas så det kommer nog ta en bra tag. Det är bara att hoppas på att CSN inte kontrollerar just mig bland alla andra Sveriges ingenjörer.