tentaplugg

- in Novischbloggen

Återigen har det varit en hård helg med mycket fest. I fredags var jag på ÖGs julfest där det bjöds på julbord och julklappar. Även på lördagen bar det iväg till Ögs för tackfest och sittning med jobb-laget. Idag vaknade jag runt halv 2 snåret med lite dåligt samvete. Dom flesta teknologer var hemma och pluggade denna helg eftersom vi har tentor nästa vecka. Jag ryckte i alla fall upp mig lite och har pluggat ett par timmar idag, så nu känns det bättre. Framför mig väntar fyra dagar med konstant pluggande innan tentan på fredag. Vi är några grabbar i klassen som ska plugga tillsammans vilket är bra för disciplinen.Jag har det ändå ganska skönt i jämförelse med andra teknologer eftersom vi endast har en tenta, och många andra har två eller tre. Efter tentan blir det tentafest och sen är det dags att åka hem på jullov!