Hej

- in Novischbloggen

Jag är skandalöst slapp med läsandet just nu. All luft gick ur mig efter den där tentan och det verkar gälla stora delar av klassen, på föreläsningarna är vi just nu bara 20-25 pers, och då är vi nästan 60 pers i klassen. Jag vet inte om det beror på att alla är allmänt lessa på virrvarret som råder bland sociologerna som ska lära oss allt, det missas filmvisningar och står fel datum på scheman, det hoppas över föreläsningar och glöms whiteboardpennor och att det inte finns någon projektor. Virrpannor. Man bli lite trött ibland men jag bryr mig inte så mycket ändå, det är roliga föreläsare, och kunniga. Jag önskar jag kunde ta en öl, eller flera, med dem, jag skulle nog bombadera dem med frågor tror jag. Men, nu struntar jag i det för en stund, jag ska dricka öl med några andra och vi ska kolla på Milan-Arsenal. Jag tror inte jag kan ha en bättre kväll, godafton.  Ja, förutsatt att Zlatan gör lite mål då förstås.