Uppsatsen då??

- in Nyheter

Våra trogna läsare kanske inte tror att vi presterar speciellt mycket av akademiskt värde på Svalbard. Detta är delvis fel. Vår uppsats kommer nog inte revolutionera akutsjukvården eller bli publicerad i fin tidning, men skriver gör vi faktiskt.

Under denna vecka har vi kommit igång med resultatskrivandet. Detta är i min värld den viktigaste, svåraste och roligaste delen av en uppsats. Det är nu vi måste tänka själva och utveckla frukten av den datainsamlingen som vi gjort.

Trots båtturer, oktoberfester och fjällvandringar har vi faktiskt varit någorlunda effektiva under de senaste dagarna. Vi hade som mål att bli klara med vårt resultat tills imorgon söndag, en deadline som vi absolut kan hinna till. Vår sista vecka på Svalbard kan då användas till att skriva ihop bakgrund och metod. För uppsatsens skull håller vi tummarna för dåligt väder så vi kan fokusera utan att ett par soliga fjäll kallar på oss.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.