Picknick i Gruva 2

- in Nyheter

I slutet av Expeditition: Gruva 2 bestämda vi oss för att någon kväll senare komma tillbaka och dricka öl och titta på utsikten. Ikväll var denna kväll. Vi slängde ihop någon form av laxgryta med strips (det var vad som erbjöds i vårt ickevälfyllda matförråd), köpte ett sexpack öl och traskade upp till den nedlagda gruvan lagom till skymningen började falla över Spetsbergen.

Vy från Gruva 2

Maten åts och ölen dracks medan stjärnhimlen sakta tonade fram över himlavalvet, och det blev sådär mysigt som bara två killar kan ha.

En stjärnklar himmel med lite Venus och mycket Måne.

När ölen var uppdrucken och högra hjärnhalvan fått sin dagliga dos av intryck gick vi över till dagens tävling som tydligen kallas ”Funny Bunny”. Hur det går till och resultatet av den äckligaste tävlingen hittills kan skådas i videoklippet nedan. Kan dock avslöja att jättekäften Anton kammade hem segern relativt ohotad, så nu står det lika igen. Det känns bra, då de sista grenarna nästan uteslutande är baserade på fysisk och bollkänsla. Kommer bli en nagelbitare!