Det finns inga dåliga kläder eller dåliga väder, bara dåliga fordonsförare.

- in Nyheter

Det är snöar här i Malmö. Det har det gjort hela natten. När jag vaknade suckade jag djupt över att jag går och utbildar mig i en annan stad, då jag måste ta både buss och tåg dit. När jag satt suckade och tänkte på det, slog det mig att jag utsätter mig för en sjuhelsikes risk, genom att både vara ute på vägarna och spåren i detta vädret. För att stilla min oro gick jag in på chatten på skånetrafikens hemsida och chattade med agent Emma (se bilden).

 

ThomasTwivler

 

Så, då är det dags att göra sig iordning och dra till campus. Det torde vara säkert då agent Emma bedömde att det inte var en stor risk att ett tåg spårar ur.

T.

ps. härlig kuriosa om mig – jag kallades Thomas Tvivlare av min mamma när jag var liten.