Stress

- in Nyheter

Nu har det varit en lång paus i bloggen. Kanske alltför lång. Det som inte har pausat, är stressen. Stress verkar vara ett fenomen av sig självt när man är student. Man är stressad över läsning, tentamen, ens sociala liv, det essentiella- ja, man är nog stressad över det mesta. Eller det är iallafall jag. Man ska få allting att gå som på räls i en väldigt hög hastighet. Men som vi alla nog vet, är inte livet perfekt. Det erbjuder sina små gupp på vägen som kastar om hela ens välordnade farkost.

Vad kan man hända när man är stressad då? Jo, man kan råka stirra sig blind på det enklaste av det enkla. Detta har jag råkat göra. Vilket leder mig till frågan – vad är ditt bästa pluggtips? alternativt, vad är ditt bästa må-bra tips?

Jag är säker på att jag varken är den första eller sista student som har behövt goda råd. Har du något? Spit it out.

 

T.