Goodiebags och loppflyers in the making

- in Nyheter

60val-loppa-01

Det är pysselverkstad deluxe hemma hos mig. I dagarna delar vi ut lite goodiebags till särskilt utvalda inför 60val.

60val-loppa-03

Påsarna är gjorda av gamla nothäften från Erikshjälpen och farbrorn som säljer böcker på Clemenstorget på lördagarna. Det är superlätt att vika fina påsar. Här är en beskrivning med tydliga bilder på hur man kan göra. (Jag viker dock så att tejpningen hamnar i sidan på påsen och inte syns.)

60val-loppa-02

Många påsar blir det. De vi delar ut till grannarna innehåller bland annat ett par öronproppar. 😉 Charmoffensiv, javisst!

60val-loppa-04

Förutom öronproppar innehåller påsarna ett par ballonger med 60val-tryck, lite godis, en gratis våffelkupong, ett infoblad och en flyer som man kan vika till en loppa.

60val-loppa-05

Det var den jag gjorde igår morse, om ni var inne på bloggen då. Efter ett par utskrifter fick jag rätt på det och tycker faktiskt att den blev rätt söt. Jag gllar när saker och ting har något mer syfte än att bara informera eller kommunicera. Jag försöker alltid tänka att man ska kunna göra något med dem eller att de ska vara så fina att man vill spara dem i sin bokhylla.

60val-loppa-06

Idén med den här loppflyern är att man ska kunna spela med den och få reda på olika saker man kan se under 60val. Minns ni hur man gör när man spelar? 1. Välj en färg och bokstavera den medan du öppnar och stänger loppan för varje bokstav i ordet. 2) Välj en av siffrorna som dyker upp inuti och öppna och stäng på samma sätt som innan för varje bokstav i siffran. 3) Välj en ny siffra av de som dyker upp och lyft på flärpen för att läsa vad det står under. Om ni vill printa er egen loppa kan ni ladda ner PDF-filen här. 😉

translation2 We’re making goodie bags to give to, amongst others, neighbors living close to Lundagård where we will have the 60val festival next weekend. They contain some candy, a couple of balloons, a free waffle coupon, a pair of earplugs, a paper with information and a flyer that you can fold into a cootie catcher. I like to create things that you can interact with, that’s not just plainly informing or communicating.