Anteckningsappdilemma och examensfestplanerande

- in Nyheter

omnifocus-vs-anteckningar

Jag betar av punkt efter punkt på listan jag har i mina anteckningar i telefonen. Jag som har skaffat en sådan där flashig produktivitetsapp – OmniFocus – och så slutar det ändå med att jag allt som oftast plottrar ner allt jag ska komma ihåg att göra i en enda lång lista i Anteckningar. Det blir kanske en aning mindre press då, punkterna känns inte lika definitiva och pockande när de inte står uppradade i appen med ett datum, ett klockslag och en ruta som väntar på att bli ibockad.

Mest fix är det just nu med examensfesten för T6-sjukgymnasterna som går ut i januari. Det är extra kul eftersom det är min gamla klass, klassen jag började plugga med egentligen. Tänk er – om jag inte åkt till USA ett år hade jag varit färdig sjukgymnast. Eller fysioterapeut som det heter numera. Istället går jag i termin 4 – och ska dessutom ta en paus igen. Så kan det vara. Jag lever och mår (ganska) bra ändå. Och mår jag inte bra har det inget att göra med att jag inte blir färdig i vår. Snarare tvärt om – läskiga tanke att examineras redan!

Hur som helst. Det blir exklusiv examensfest i AF-borgen så det ska planeras för trerättersmiddag från Tegnérs matsalar, bordsdekorationer och underhållning, DJ och ljud- och ljuspaket och gästlistor och inbetalningar. Massa kul!