Morrhoppan

- in Morrhoppan
@Morrhoppan

Mjauuu mjauuu….

… Jakt på skyldig för hatat stjärnsystem. En gammal fifflare som knappt kunde hålla kaffet i mun i mötet med utsvultna katter. En klubba vars klenhet bara vän med fördel kan hållas ansvarig för. Och vad hette nu den samvetsgranna fifflaren? Hu-seid. Huse-id. H-us-ei-d. Allt är glömt och inget förlåtet. Nu har nya löss utsetts att parasitera borgens väggar, konstaterar Morrhoppan belåtet. #Lundagårdsäljersinsjältillkårerna2018

… En bildälskande yngling ville utöka sitt imperium från skärm till ett dussin riken. Men han blev troligen besviken. Ty för att få härska över dem alla, skulle han först behöva få ett att inför honom falla. Ain’t nobody got time for that.

… En liten lus fylld till bredden av wehej, stannade upp och frågade sig: hur bidrar jag bäst med en prägel från mig? Styrdokument var svaret, för om inte det bidrar till feststämning så säg!