Lundagårds julkalender: Lucka 16

Fram till julafton publicerar Lundagård en julkalender på hemsidan, där studenter och verksamma från olika delar av universitetet och studentlivet kommer att dyka upp. Bakom dagens lucka gömmer sig Sebastian Pfaff, doktorand i förbränningsfysik och med mångårigt engagemang inom bland annat Lunds studentkårer (Lus).

Bästa minne från Lund och universitetet eller studentlivet 2019?

– Det måste varit under tandem med LUNA när fel gäng fick sträckan över Hallandsåsen. De skickade ett SMS halvvägs i stil med: ”fick vi Hallandsåsen, har det skett ett misstag??”. Då satte vi på Räddningspatrullen på högsta volym i bussen, och letade efter dem. Vi hittade dem, och vi bytte gäng – ja, de var så slut. Det var himla mysigt, jättefint.

Din julhälsning till läsarna?

– Minska perfektionismen, allting behöver inte vara perfekt. Då hinner man ofta mycket mer och slipper så mycket onödig stress.

You may also like

Det etablerade behöver kritiseras

I dagens diskussion om humanioras roll i samhället