Lundagårds julkalender: Lucka 19

- in Nyheter

Fram till julafton publicerar Lundagård en julkalender på hemsidan, där studenter och verksamma från olika delar av universitetet och studentlivet kommer att dyka upp. Bakom dagens lucka gömmer sig Gustav Ekström och Matilda Byström: ordförande respektive vice ordförande för Lunds universitets studentkårer (Lus).

Bästa minne från Lund och universitetet eller studentlivet 2019?

Gustav: Det bästa minnet är när jag, Matilda och LUS tidigare vice ordförande Alex tog en två-dagars rundtur på Gotland. Särskilt när vi åkte och kollade på raukar med SFS (Sveriges förenade studentkårer) och vi anlände till parkeringen i vår bil med LU-logotypen på, självklart med Skånevisan på högsta volym.

Er julhälsning till läsarna?

Använd ledigheten för att vila er och ert sinne, och passa på att utforska något annat än vad ni vanligtvis studerar. Alltför ofta lyckas vardagen tynga ner en med all information så nu under en lugnare period så kan det vara skönt att flexa ens intellekt och mätta en annars obesvarad nyfikenhet inom annat än studieämnet. Och såklart, god jul och gott nytt år.