Gästkortet flyttar till Stuk

- in Aktuell, Nyheter

Från och med den 20 november kommer gästkortet att flyttas från Keyflow till Stuk. – Vi tycker att det blir lite mer effektivt pedagogiskt att gästkortet är på samma ställe som Studentlundskortet (Stuk), säger Sara Forghani Eklund, ordförande för Kuratorskollegiet (KK) i Lund.

För att komma in på nationerna i Lund krävs att du är medlem i Studentlund. Men även andra studenter, utan medlemskap, har möjlighet att ta sig in vid köp av ett gästkort.

Gästkortet går, fram till den 20 november, att köpa fysiskt eller via appen Keyflow. Efter det är det Stuk som gäller. Det kommer dock fortfarande gå att köpa kortet fysiskt.

Sara Forghani Eklund,
ordförande för Kuratorskollegiet.
Foto: Johanna Nilsson.

– Det är inte en biljett, utan om du behöver en biljett till ett evenemang eller förköp till en klubb behöver du fortfarande det. Gästkortet blir aldrig något du kan komma in med, det blir ditt studentbevis, säger Sara Forghani Eklund.

Priset kommer fortsatt vara detsamma, 100 kronor per kort. Och för de som redan köpt ett kort via Keyflow så gäller det.

– Alla kort som redan finns kommer såklart fortsätta gälla tills de går ut. Så har man fortfarande ett kort innestående på Keyflow den 20 november så gäller det tills det går ut, säger Sara Forghani Eklund.