Fi-Tiina regerar

- in Morrhoppan
@Lundagård

Överliggare se hit! Äntligen får alla hålögda loosers med över 40 A-kurser i bagaget det erkännande de förtjänar.

Det här damp ner i Morrhoppans inkorg i mars:

”McKinsey Award utlyses för studenter som uppnått minst 801 poäng och delas ut till dem som bäst uppfyller följande kriterier:..”.

Morrhoppan spinner nöjt över att det välkända konsultföretaget äntligen insett värdet av studenter med över 20 års universitetsutbildning. Med uppmaningen att “ta initiativ till att bredda kunskaper och färdigheter utöver de normala studierna” sätter man dessutom en helt ny ribba för högre studier. Det räcker inte längre med två examen, de riktiga ässen har fem.

Morrhoppan är osäker på om det ens finns någon konkurrens i tävlingen “Lunds Färgstarkaste Professor 2006″. Genusprofessor Tiina Rosenberg borde tilldelas segern på teknisk knockout.

På internationella kvinnodagen var det fet Rosenbergshow på Sol-centrum. Före detta Fi-Tiina hånade gamla kvinnosånger, visade sina favoritklipp från tv-serien Hipp hipp och gav en vaktmästare enormt mycket skit efter att han misslyckats med att fixa en dator.

Längst fram i publiken satt Göran Bexell och kluckade förnöjt åt uppmärksamheten hans senaste värvning drog till sig. Jämfört med Tiina Rosenberg framstår universitets resterande lärarkår som små tanter (även du, Dick Harrison).

Tyvärr hann rektor Bexell smita i väg precis innan Rosenberg avslutade sin föreläsning genom att på sin vackra mumindalssvenska utropa de tre F:en:

– Feminist. Fitta. Flata.

Till sist: Var det slump eller fingertoppskänsla att Gerdahallen hade stängt för personalutbildning dagen efter Karneveljen, den största bakisdagen i Lund de senaste fyra åren?