Det förlovade landet?

- in Nyheter
@Lundagård

NOVISCHBLOGG: Idag är det ett år sedan jag och min respektive tog vårt bohag och flyttade till det mytomspunna landet i väst. Jag talar såklart om Norge!


Den första december körde vi upp till Oslo, en sträcka på ca 16 timmar då vi virrade runt i Göteborg i typ 4 timmar för att hitta en jävla soffa… Hade inte ens sett lägenheten vi skulle bo i, men det visade inte vara något fel på den. Vad det däremot var fel på var mitt huvud. Allt gick åt helvete och min vistelse där varade så länge som 1 månad, sen var mitt sikte istället inställt på Lund. Via den krokigaste vägen man kan tänka sig hamnade jag alltså här… Här i denna fina, varma och kärleksfulla stad där mitt ”riktiga” liv äntligen tog sin början!Sen på något sätt hamnade jag i Oslo i somras igen och denna gång stannade jag i 3 månader. Och detta för att jag under den korta tid som staden, universitetet och människorna i Lund byggt upp mitt självförtroende kände mig trygg i mig själv och mitt handlande!

Tänk vad mycket rätt plats, rätt utbildning eller rätt umgänge kan göra på så kort tid! Tänk vilken människa jag kommer vara när jag är klar!