En vecka i Lund

- in Novischbloggen

Nu har det gått precis en vecka sen jag började plugga och jag börjar komma in i rutinerna. Jag vet när jag måste gå upp på morgonen för att hinna, vet hur lång tid jag behöver på mig för att läsa tjugo sidor, vet att jag alltid blir hungrig runt halv tolv. Det känns som jag lärt mig massor redan, men ofta känner jag att jag måste skriva (papers, tenta eller så) om det jag läst för att verkligen få in det och göra det till mitt eget. Så det verkligen fastnat, på riktigt.

En sak jag reagerat över är att vi inte har några seminarium schemalagda. När jag pluggade i Stockholm hade vi ett seminarium i veckan där vi diskuterade litteraturen eller veckans föreläsning, det var väldigt lärorikt. Så har man antagligen inte lagt upp undervisningen på denna institutionen, men det ska nog gå bra ändå. Jag får komma på ett eget sätt att bearbeta kunskapen på!