Slutet gott, allting gott

- in Nyheter

Svalbardspelen är avgjorda! Efter ett par veckors vila och mental uppladdning hölls i fredags kväll den avgörande och sista grenen: klunsning. En enkel sten-sax-påse i bäst av en omgång. Allt att vinna och allt att förlora. Ett kort avslutningstal anfördes innan kombatanterna ställde upp mitt emot varandra och gjorde sig redo för den slutgiltiga kampen. Nervositeten och pressen var påtaglig.

Precis innan startskottet hörs en psykande kommentar från publiken: ”Anton tar sten!” PANG! Starten går och Daniel lägger lugnt fram en sax medan Anton i panik slänger fram en påse, då hans tänkta taktik röjdes av en illvillig åskådare. Därmed är saken avgjord och Daniel ror hem segern och står därmed som slutlig segrare i Svalbardspelen 2012! Dock ska det sägas att Anton tog några av de mer prestigefyllda delsegrarna under spelens gång, så ingen skam faller över honom.

Hela listan med grenar kan skådas nedan. Det finns även en länk till Youtube-kanalen där flera av duellerna kan ses på film. Nu är det dags att vi överger nöjesskrivandet för att dra det sista lasset innan vår kandidatiuppsats är redo för examination. Vi tackar för oss så länge!

http://www.youtube.com/playlist?list=PLDpDraDeK65b2iSAHGsFF92NIKiNS9yLl

Vinstfördelning

DANIEL

Vems väska kommer först på bagagebandet?

Ölsvepning

Kast med upphittad sak (soptunna)

Armbrytning

Cykla långsammast

Biljard

Kast med upphittad sak (järngrej)

Backpacker 3

Gissa hur långt det är till stenen

Omvänd Guitar Hero

Kast med ölburk

Skruva ihop en kulspetspenna med förbundna ögon

Worms-duell

Vänd-tia

Kast med upphittad sak (spade)

Vems väska kommer först på bagagebandet? (del 2)

Klunsning

ANTON

Högskoleprovets ordkunskapsdel från våren 2003

Kortkastning

Frågesport

Bygga högst korthus på fem minuter

Schack

Bolla ”Gris”

Trum-Tekken

Name the state

Kasta gris

Prickskytte

Chicago

Lottdragning

Pingis

Funny Bunny

Bohemian Rhapsody-karaoke

Ishavsarmhävningar

OAVGJORDA

Stockstötning