Farväl

- in Nyheter

Första inlägget av mig på några månader och jag säger farväl? Ja, nu är min tid vid Lundagård och även Lunds universitet slut.

För er som söker en förklaring till varför jag inte har skrivit på otroligt länge, så finns det en väldigt enkel förklaring till det: jag fick stress-symptom i form av att vänstra sidan av min kropp domnade bort i.e. jag har otroligt stora svårigheter att skriva på en dator då jag inte känner mina fingrar. Enkelt eller hur?

Då fortsätter vi detta underbara farvälet.  Min tid här på Lundagård och vid Lunds universitet har verkligen varit ett stort äventyr. Jag trodde aldrig att jag skulle komma såhär långt. Så för en arbetarkid vars vyer inte var speciellt ljusa – är det fantastiskt att få ha gått vid Lunds universitet och även fått chansen att skriva blogg för en fantastisk tidning som Lundagård.

Jag kommer aldrig till att glömma detta äventyr men som i alla underbart bra böcker är det dags att vända blad, påbörja ett nytt kapitel och ett nytt äventyr.

Tack för denna tiden!

Hejdå!

T.

ps. för er  som undrar är nästa destination Lärarhögskolan i Malmö.