Karnevalspyssel!

- in Nyheter

karpyssel03

Det är pysselverkstad i köket på Dag Hammarskjölds väg 4 igen! Den här gången för kårens räkning.

karpyssel02

Jag har säkert nämnt att jag och Carl i egenskap av sexmästare på sjukgymnastprogrammet har fått det ärofulla uppdraget att se till att sjukgymnaststudenterna representerar på Lundakarnevalen i vår. Nu har det blivit hög tid att börja spåna på idéer! Vad vill vi hitta på? Något knasigt, underfundigt tältnöje? En helgalen tågvagn?

karpyssel04

I nästa vecka ska vi sätta upp ett par tavlor utanför expen där folk kan skriva eller rita idéer de går runt och spånar på – spåntavlor, helt enkelt! Därför har jag i karnevalistisk anda skaffat fram ett par spånskivor (höhö) och målat några gamla ramar i finfina färger. Dessutom ska vi ha spånskivor när vi träffas och kombinerar spånande och kalas. Hurra för karneval!

karpyssel01

Det är något djupt terapeutiskt över att måla. Älskar’t! Jag ville inte sluta, det är så himla gött att pyssla. När jag var klar såg jag mig runtomkring i lägenhet. Fanns det något mer att måla…?