Resultat-ångest

- in Uppsatsbloggen

Någonting som kan vara om möjligt ännu mer påträngande än tenta-ångest är att invänta resultatet på tentan-ångest, vilket är i det stadie jag är i för tillfället. Det är tur att det inte är någon som ser hur många gånger jag loggat in på Stil för att se om resultatet kommit upp, eftersom det är patetiskt många gånger. I övrigt så har veckan varit bra men lite smått stressad. Nästa vecka håller jag och min uppsats-kompis en föreläsning om en bok om digitaliseringens påverkan på vår identitet som vi har läst, eller rättare sagt precis börjat läsa eftersom boken kom för en dag sedan.

Känns helt okej och helgen kommer spenderas med denna bok, som även kommer lägga grund för vår uppsats. Spännande.

 

Trevlig helg!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Fyra kulturtips för helgen

Har du tillbringat alldeles för mycket tid med