Gunhild Carling och Louisiana Avenue drog igång Lundapubliken till dans

- in Nyheter

Det är en något gles och tveksam publik som står framför Stora scen vid 17:00 för att se Louisiana Garden ft. Gunhild Carling.

Men något händer direkt då Louisiana Avenues sångare gör entré på scenen. Han drar igång bandet och publiken med rivig jazzmusik och kastar ut stora färgglada halsband till publiken. Stämningen stiger direkt och den energiske sångaren får publiken att klappa med och dansa.

När Gunhild Carling sedan gör entré är stämningen på topp. Hon steppar proffsigt uppe på scenen och imponerar stort med sina instrumentala kunskaper och spelar allt från trumpet till säckpipa.

Tillsammans med Louisiana Garden bjuder Gunhild Carling på en fantastisk jazzshow. Publiken, som först varit lite seg dansar vilt och den sprudlande glada Gunhild med bandet visar att jazzmusik är något alla kan uppskatta, gammal som ung.

Foto: Hannah Edborg

About the author

Related Posts