Tack för de här åren!

I två år har vi fått äran att sköta denna tidning. Nu är det dags för nya äventyr.

För drygt två år sedan vandrade vi tre in på redaktionen som nyvalda redaktörer.

Som nämnts såväl i vår senaste ledare som i årskrönikan så har mycket hunnits med. En stor del har så klart varit det journalistiska arbetet som har berört om allt från politik, sexuella trakasserier och studenters rättigheter till Lundakarnevalen, spöken i Lundagård och hur det egentligen är att bo på Parran.

Det otroliga arbete våra medarbetare har gjort under våra två år är något vi kommer vara evigt stolta över. Som redaktör är det också svårt att inte tänka på hur det kommer att vara att lämna vår fantastiska redaktion. Det runda rummet med porträtt av gamla redaktörer, dammtussar och kaffefläckar med ett ständigt flöde av folk som kommer förbi för att skriva artiklar, äta lunch eller snacka skit.

Att påstå att det inte känns smått vemodigt skulle så klart vara en lögn. Men nu börjar det bli dags för våra porträtt att komma upp på väggen och en ny trio att ta över. Det är lite svårt att släppa taget men vi vet också att vi lämnar över tidningen i väldigt kompetenta händer och känner alla tre en nyfikenhet kring var tidningen kommer gå härnäst.

Webben stänger nu inför sommaren och när den öppnar upp i augusti igen är det våra efterträdare Elmer Rikner, Isak Aho Nyman och Vera Svahn som styr över vad som kommer synas här och i tidningen.

Så länge säger vi tack för oss. Tack till våra medarbetare som fortsätter att göra Lundagård till Sveriges främsta studenttidning. Och tack till er läsare för att ni bidrar med tips och uppskattning.

Alexandra Roslund, Theo Vareman och Viktor Wallén, redaktörer HT21–VT23.

Alexandra Roslund, Viktor Wallén och Theo Vareman.
Foto: Isak Aho Nyman