Protesten var i frackaste laget – fluga fick duga

- in Morrhoppan
@Lundagård

Rykten går om att Pelle hört ljud som ingen annan. Som professor i signalbehandling och närradioentusiast ställde han sina tjänster till förfogande efter att han detekterat diskant och fina brus från mixerbordet. Nu drar han fram stora artelleriet för felsökning. Alltså: rektor står för ljudet, studenterna för programmet, men vem var det nu som stod för lyssnandet?

Vad är väl en Corbal på AF-borgen? Ja, den kan vara tråkig och trist och alldeles, alldeles underbar. Åtminstone om man som kvinna vågar bära frack. Synd att en viss presidial dryftade sin eventuella protestaktion i styrelsen. Kvar blev endast en fluga.

I en barmhärtig trave kan man i senaste editionen njuta av en problematiserande artikel. Där får vi lära oss att studenterna efter kårobligatoriets avskaffande får välja själva. ”I vilken utsträckning man sedan tar del av ROLIGA och GIVANDE EVENT och ERBJUDANDEN är upp till var och en. Man bidrar med en LITEN summa för att få så OÄNDLIGT mycket mer i gengäld. Man bidrar till att LÅNGSIKTIGT SÄKRA STUDENTINFLYTANDET och att Ekonomihögskolan även fortsättningsvis ska kunna ERBJUDA ATTRAKTIVA UTBILDNINGAR och TILLGODOSE STUDENTERNAS BEHOV. Att ha gått på en VÄLANSEDD SKOLA SPELAR JU ROLL ÄVEN EFTER EXAMEN. Framför allt BIDRAR man till SIN EGEN STUDIETID och FRAMTIDA KARRIÄRSMÖJLIGHETER.” Men som sagt, valet är ditt.

Senast Morrhoppan vilade nosen i den heliga skrift var det en dödssynd att googla sig själv. Frågan är om det är rätt eller fel för ett visst organs ordförande. 100 besök säger allt.

Morrhoppan