Hultsfred/Lund

- in Novischbloggen

Befinner mig just nu i Hultsfred dit min pojkvän flyttat för att plugga, och skillnaderna mellan Hultsfred och Lund är så enorma att jag inte vet vart jag ska börja!

För det första är det så litet här att man kan se sina klasskompisar cykla förbi en på gatan, eftersom alla bor eller vistas i samma område! För det andra har min pojkvän under den här korta tiden av terminen fått dubbelt så många kompisar än jag kan namn på dem i min klass. Det är visserligen en annan sak när man läser program och har nollning och så. Det är ju givet att man lär känna fler då, eftersom vi inte ens haft en liten namnlek i vår klass. Det känns tråkigt. Å andra sidan bor alla som pluggar här i samma lilla stad, vilket man ju inte gör i Lund på samma sätt, och då kommer man ju inte lika nära varandra, bokstavligen talat.

På gott och ont. Mest på gott, tror jag, för de verkade ha himla trevligt igår när alla olika program och årskurser festade tillsammans på Barrvägen. Jag längtar tills (om?) jag ska läsa program.

Ja, det var min lilla analys såhär på söndagsförmiddagen. Glöm inte att rösta idag.

/Maria