Hederos hyllas efter showen

- in Nyheter
@Ida Ölmedal

Lundagård – Tamam 0-7 i söndagens derby.

Sedan ankomsten har han hyllats mest överallt.

På sju matcher har Jacob Hederos gjort nio räddningar och en assist, vilket sätter honom i självklar topp av målvaktsligan.

Lundagård började söndagens möte klart bäst och tog helt rättvist ledningen med över 90 procent av spelet på sin planhalva.

”En monumental första halvlek med en lyxig dubbel – först en volley med utsidan av högern, sedan en frisparksräddning värdig en viss ”Casillas” – där han styrde matchen”, skriver l’Équipe, som ger Hederos en åtta (av tio) i betyg.

Sammanfattningsvis: Lundagård – Tamam 0-7 i korpens andra match, men med ett anmärkningsvärt antal avstyrda målchanser. Mest på vår sida plan. En förklaring till resultatet som hördes flera gånger under eftersnacket var ”Lillsjödal”.