2 dagar kvar, att söka eller att inte söka?

- in Novischbloggen

Det är endast 2 dagar kvar för anmälan till fortsatta högskolestudier. Jag höll på att glömma bort det helt. När jag väl kom på det, vilket var precis(!), fick jag panik och sökte direkt. Hade jag inte kommit på det idag, är jag tvärsäker på att jag hade missat deadlinen för anmälan. Varför? För exakt så rörig är jag i huvudet just nu.

Hursomhelst, vill jag påpeka för att ni ska förstå, att även fast jag förespråkar högskolan väldigt mycket, tycker jag att det är viktigt att göra saker för att man vill det, inte för att man tror att man måste. Det är inget som säger att man måste söka vidare. Man får göra precis som man vill, man landar nog på sina fötter ändå. Det är ditt liv, det är du som ska leva det.

Dock måste jag få betona, fetmarkera och understryka hur extremt roligt det många gånger är att lära sig och att veta mer om ett ämne. Med allt det innebär att vara där jag är idag, alla dagar av ren frustration och även alla dagar av ren glädje kan jag säga att högskolan är något av det bästa som har hänt mig.

T.