Blommor och glädje på Stora scenen

- in Karneval, Kultur & Nöje

Glädje i luften, festivalkänsla och sommarvärme. Linnea Henriksson bjöd på en show i kärlekens och hoppets tecken från Lundakarnevalens stora scen.

Linnea Henriksson hör hemma på en stor scen, det stod klart efter gårdagens spelning. Med blommor i håret och ett stort leende på läpparna lockade hon folk i alla åldrar till hennes spelning på Stora scenen på lördagskvällen. Också i publiken kunde vi skymta ett flertal blomkransar.

Det är hennes upplevelser och känslor vi hör i hennes låtar. Det blev ännu tydligare i hennes korta, men äkta historier mellan låtarna. Vi får höra om kärlek, längtan och hopp, och vi lär känna henne lite bättre. Det kändes mysigt och intimt, och hennes glädje strålade ut till alla i den varma majkvällen.

När hennes största hit Lyckligare nu avslutade spelningen spreds ett lyckorus genom publiken, och det gick inte att låta bli att dras med till tonerna av hennes största hit. Linnea gav allt och jag går därifrån med ett leende på läpparna och myskänsla i kroppen.

Text och bild: Saga Sandin