Veckans Paradise: Vem saknar mest självinsikt?

- in Nyheter

Semifinalveckan i Paradise har kommit och gått, temat var änglar och demoner och likt dessa ikoniska figurer har deltagarna också betett sig. Saga svek Smail direkt när hon fick chansen, vilket resulterade i en plats i finalveckan. Dock verkade beslutet inte särskilt genomtänkt, ”Jag vet inte” var hennes svar när Malin Gramer frågade hur hon hade tänkt. Först verkade hon ångra sig men så fort de andra deltagarna hyllade hennes beslut betedde hon sig som om detta varit hennes plan hela tiden.

Allt löste sig dock väldigt fint för Saga när hon fick ta tillbaka Kristian och de två var så lyckliga att de tindrade ikapp. I ögonen alltså, inte på dejting-appen.

Ylvas hysteriska försök att få vara kvar var fruktlösa och det blev pinsamt när hon försökte övertala Michelle att låta henne stanna. Hon menade att ingen tycker om Michelle, medan alla tycker om Ylva.

Är det ett ansökningskrav att sakna självinsikt när man söker till Paradise Hotel?

Freddie fick följa med Saga och valde i sin tur att ta tillbaka Jasse(!?) vilket var jättekonstigt. Hon letar verkligen efter bråk och det är ett mysterium hur resten av deltagarna uppskattar hennes närvaro så mycket.

Alla pushade Freddie att välja bort sin stabila partner Michelle till förmån för Jasse, eftersom Michelle ”inte är populär”. Deras argument fick honom att falla som en fura även om de inte var särskilt slagkraftiga. ”Om Freddie har ett hjärta så väljer han Jasse, annars ser man att pengar betyder mest” tyckte Erik och Paow. Eh, nej? Motsatsen.

Varje vecka hittar produktionen på ett nytt tema, vilket måste vara världens mest ouppskattade yrke eftersom deltagarna ALDRIG förstår referenserna eller begreppen. Är det möjligt att faktiskt inte veta något om något? Jag menar; hur kan man varken kunna förklara kultur, skärselden eller peka ut var Italien ligger? Jag är inte nedlåtande, bara konfunderad. Alla måste ju vara bra på något, det sa i alla fall min mamma.

Veckan avslutades med att Erik lyckades få Paow i säng, som i sin tur gav honom hans topp tre bästa ligg någonsin. Kul för dem båda. Jag fick bästa sittplatsen medan vi kollade, det var en vinst det med.