Vad ska du göra i sommar?

- in Frågan

Terminen närmar sig sitt slut, och det är dags att släppa loss. Hur ska studenterna tillbringa sommaren?

Foto: Johanna Nilsson

Kannika Wangritthikraikul

Ålder: 25 

Pluggar: Geologi

Vad ska du göra i sommar?

– Jag ska bara åka tillbaka hem, jag är från Thailand. Jag planerar att lämna Lund i slutet av maj, början av juni. Jag är precis i slutet av min Master och håller på att  skriva min uppsats.

Foto: Johanna Nilsson

Milton Ritzing

Ålder: 22

Pluggar: Industriell ekonomi

Vad ska du göra i sommar?

– I juni är jag ledig så då är det bara att ta det lugnt, andas. Det har varit väldigt mycket plugg på sistone så jag ser fram emot det. Och sedan ska jag sommarjobba de sista två månaderna. Det kommer att låta lite stereotypiskt, men jag ska jobba på en bank i Köpenhamn.

Foto: Johanna Nilsson

Agnes Jinstrand

Ålder: 23

Pluggar: PPE

Vad ska du göra i sommar?

– Jag ska jobba på ett kafé i Malmö som servitris. Jobba lite lagom mycket och ha det trevligt. Jag tänkte också gå och vandra. Kanske på Skåneleden eller en del av den i alla fall, men det är lite diffust. 

Foto: Johanna Nilsson

Li Brun

Ålder: 21

Pluggar: Idéhistoria

Vad ska du göra i sommar?

– Jag ska också jobba på ett kafé i Malmö, fast som barista. Sedan ska jag bada jättemycket och dricka jättemycket öl. Jag ska också åka till Hamburg.